Unieke glaswerk projecten van uw professionele glaszetter

Een bijzonder glaswerk project? Glashandel F. van Hagen heeft een aantal unieke realisaties op zijn naam staan. Bekijk bijvoorbeeld de projecten van Hornbach in Wateringen en het Waterbouwkundige Laboratorium en overtuig uzelf.

Bent u ook op zoek naar een professionele glaszetter in de buurt van Wateringen, neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden voor uw project.

Neem direct contact op

Hornbach in Wateringen

Het project bij Hornbach in Wateringen is een prachtig voorbeeld van bijzonder glaswerk door Glashandel F. van Hagen. Met tal van op maat gemaakte ramen die op grote hoogte geplaatst moesten worden, hebben wij dit project door onze kennis en ervaring tot een bijzonder mooi eindresultaat kunnen brengen.
Wilt u voor uw project ook bijzonder glaswerk laten uitvoeren? Of wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden om uw glas te vervangen, repareren of renoveren? Neem dat contact op met Glashandel F. van Hagen. Maak een afspraak. Bel 0174 - 292 357.

Waterbouwkundig Laboratorium

De realisatie van het Waterbouwkundig Laboratorium is een project dat wij hebben kunnen uitvoeren door gebruik te maken van onze kennis en ervaring, speciale kitmaterialen en het beste glas. En het resultaat is verbluffend te noemen. 
Ook uw glaswerk door Glashandel F. van Hagen laten doen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw glas te vervangen? 

Maak direct een afspraak, bel 0174 - 292 357.