Glaswerk met de beste materialen

Glas vervangen of met spoed inbraakschade aan glaswerk laten herstellen? Glashandel F. van Hagen in Wateringen is uw specialist in glaswerk. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten en neem contact met ons op.

Neem direct contact op

24 uur per dag glasservice

Een bal door de ruit of de deur iets te hard dichtgetrokken? Een ongeluk zit in een klein hoekje. 

Ruitschade wilt u natuurlijk graag zo snel mogelijk gerepareerd hebben. 

Daarom heeft Glashandel F. van Hagen een 24 uur per dag glasservice, speciaal voor spoedgevallen. 


Wij lossen u probleem zo snel mogelijk op. 

Heeft u een spoedklus voor Glashandel F. van Hagen? Bel direct 0174 - 292 357.

Renovatiewerk

Bij renovatiewerk wordt uw huidige, verouderde glaswerk vakkundig vervangen voor nieuw glas. Eerst wordt het oude glas verwijderd en afgevoerd. Vervolgens plaatsen wij in overleg met u het nieuwe glas. We gebruiken de beste materialen en glassoorten en adviseren u over welke mogelijkheden er zijn. Denk hierbij aan dubbelglas, isolatie glas,  en inbraakwerend glas. Glashandel F. van Hagen heeft voor elk raam een goede oplossing.


Neem contact op. Bel 0174 - 292 357.

Inbraakschade

Is er bij u ingebroken en heeft u ruitschade? Het is allemaal al vervelend genoeg. Daarom komen wij zo snel mogelijk uw schade herstellen. Wij werken snel, netjes en efficiënt, zodat u niet eens merkt dat wij geweest zijn. Liever extra veilig glas laten zetten? Inbraakwerend glas valt ook onder de mogelijkheden. Heeft u hulp nodig? Of vragen met betrekking tot het herstellen van de schade?


Geef inbrekers geen kans. Bel 0174 - 292 357.

Nieuw glaswerk

Een prachtige glazen achterwand in de keuken of een enorme spiegel in de badkamer? Het plaatsen van nieuw glas geheel naar uw wens is ook mogelijk bij Glashandel F. van Hagen. Bij nieuw glaswerk kunt u denken aan:
  • Zetten van nieuw glas
  • Glazen plancets
  • Tafelbladen
  • Spiegels
  • Glaswanden


Meer weten over de mogelijkheden? Bel 0174 - 292 357.

Heeft u zelf een idee met glas, wij denken graag met u mee. We bekijken en bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem vrijblijvend contact op.