Unieke glaswerk projecten

Een bijzonder glaswerk project? Glashandel F. van Hagen heeft een aantal unieke realisaties op zijn naam staan. Bekijk de projecten van Hornbach in Wateringen en het Waterbouwkundige Laboratorium en overtuig uzelf.

Hornbach in Wateringen

Het project bij Hornbach in Wateringen is een goed voorbeeld van bijzonder glaswerk. Met tal van op maat gemaakte ramen op hoge hoogte hebben wij dit project door onze kennis en ervaring tot een prachtig eindresultaat kunnen brengen.

Ook uw bijzondere glaswerk door Glashandel F. van Hagen laten doen? Of meer informatie over de mogelijkheden om uw glas te vervangen? Maak een afspraak. Bel 0174-292357.

Waterbouwkundig Laboratorium

De realisatie van het Waterbouwkundig Laboratorium is een project dat wij hebben kunnen uitvoeren door gebruik te maken van onze kennis en ervaring, speciale kitmaterialen en het beste kwalitatieve glas. 

Ook uw glaswerk door Glashandel F. van Hagen laten doen? Of meer informatie over de mogelijkheden om uw glas te vervangen? Maak een afspraak. Bel 0174-292357

Bijzonder project met glaswerk door Glashandel F. van Hagen uit Wateringen Specialistisch glaswerk zetten door Glashandel F. van Hagen uit Wateringen