Glaswerk met de beste materialen

Glas vervangen of met spoed inbraakschade aan glaswerk laten herstellen? 
Glashandel F. van Hagen is specialist in glaswerk.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Inbraakschade? Bel 24 uur per dag Glashandel F. van Hagen uit Wateringen

24 uur per dag glasservice

Een bal door de ruit of de deur iets te hard dicht getrokken? Een ongeluk zit in een kleine hoek. Ruitschade wilt u graag zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Heeft u spoed? 
Wij lossen u probleem zo snel mogelijk op. 

Neem contact op. Bel 0174-292357.

Renovatiewerk aan uw ramen bel Glashandel F. van Hagen uit Wateringen

Renovatiewerk

Bij renovatiewerk wordt uw huidige glaswerk vakkundig vervangen voor nieuw glas. Eerst wordt het oude glas verwijderd en afgevoerd. Vervolgens plaatsen wij in overleg het nieuwe glas. We gebruiken de beste materialen en glassoorten. En adviseren u welke mogelijkheden er zijn. Denk hierbij aan dubbel glas, isolatie glas, glas in lood en inbraakwerend glas. Glashandel F. van Hagen heeft dus voor elk raam een goede oplossing.
Neem contact op. Bel 0174-292357.

Inbraakschade aan uw glaswerk? Glashandel F. van Hagen uit Wateringen herstelt de schade

Inbraakschade

Is er bij u ingebroken en heeft u ruitschade? Het is allemaal al vervelend genoeg. Daarom komen wij zo snel mogelijk uw schade herstellen. Wij werken snel, netjes en efficiënt, zodat u niet eens merkt dat wij geweest zijn. Liever extra veilig glas laten zetten? Inbraakwerend glas valt ook onder de mogelijkheden. Heeft u hulp nodig? Of vragen met betrekking tot het herstellen van de schade?
Neem dan contact op. Bel 0174-292357.

Laat nieuw glaswerk zetten door Glashandel F. van Hagen uit Wateringen

Nieuw glaswerk

Een prachtige glazen achterwand in de keuken of een enorme spiegel in de badkamer? Het plaatsen van nieuw glas geheel naar uw wens is ook mogelijk bij Glashandel F. van Hagen. Bij nieuw glaswerk kunt u denken aan: 

  • Zetten van nieuw glas
  • Glazen plancets
  • Tafelbladen
  • Spiegels
  • Glaswanden 

Heeft u zelf een idee met glas, wij denken graag met u mee. We bekijken en bespreken de mogelijkheden met u. Neem vrijblijvend contact op.